Dáváte si předsevzetí do nového roku?

Dáváte si každý rok předsevzetí, nebo je nemáte rádi? 

Předsevzetí mohou člověka pozitivně motivovat k práci na sobě samém a pomoci k lepším výsledkům, ale zároveň, pokud si jich stanovíme moc, mohou nás frustrovat, stresovat a možná i odrazovat. Buďme letos na sebe hodní a stanovme si jen jedno předsevzetí: více tvořit a radovat se z této tvorby!

Rok 2021 byl pro mnohé z nás velmi náročným rokem a právě tvorba nás může zbavit stresu, pomoci aktivně odpočívat a zabavit nás.

Pokud jste malování podle čísel od Maluješ.cz nikdy nezkoušeli, je možné, že si ho zamilujete a vybudujete si tak nový koníček.

 

Předsevzetí pro kreativní duše, které ještě malovat podle čísel nezkusili:

Vyzkoušet v roce 2022 alespoň 1 středně náročný obrázek od Maluješ.cz.

Nikdy jste malování podle čísel nezkusili, ale láká vás? Máte tvořivou duši, která již má nějaké zkušenosti z jiné umělecké oblasti? Co si takhle vybrat z naší nabídky motiv ze středního stupně obtížnosti? Vybere si opravdu každý.

 

Předsevzetí pro úplné nováčky bez předchozích kreativních zkušeností:

Vyzkoušet v roce 2022 alespoň 1 lehký obrázek od Maluješ.cz.

V každém z nás dřímá umělec a stačí ho jen probudit. Nemusíte se bát – vyberte si klidně z nejméně náročných motivů. Určitě si malování zamilujete!

 

Předsevzetí pro zkušenější malíře:

Posunout své hranice malování.

Už máte několik obrazů malování podle čísel od Maluješ.cz za sebou a tato tvorba vás naplňuje?  Zde máte inspiraci, jak si předsevzetí stanovit: 

  • můžete si například nastavit opakované malovací sezení: například každé úterý v 16 h si sednu na toto místečko a budu 30 minut malovat,
  • nebo: každý týden budu alespoň 1 hodinu tvořit,
  • budu se věnovat malování každý den alespoň 15 minut,
  • během 1 měsíce namaluji alespoň 1 obraz

 

 

Frekvenci a cíl necháme na vás, důležité je, aby vám malování podle čísel přinášelo radost a bavilo Vás! Nastavením kreativních předsevzetí si vlastně určujete čas pro sebe, je to taková forma péče o své já.

Všechno nejlepší do nového roku!