Hodnocení obchodu

4,9 1464 hodnocení
5
1336x
4
91x
3
31x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
DV Avatar autora Dominika Votápková | 25.5.2022
Dnes mi přišel už asi 5 obraz. Vždy jsme byla spokojená a obdarovaní nadšení. Děkuji
DZ Avatar autora Dagmar Zwicklova | 10.5.2022
Som veľmi spokojná, vždy je všetko v poriadku,obrazy krásne,dodanie veľmi rýchle. Veľká spokojnosť a už si obzerám ďalšie co si objednám. Ďakujem za tento super relax!
JP Avatar autora Jaroslava Pokorná | 6.5.2022
Moc spokojená vše bylo v pořádku
E Avatar autora Eva | 2.5.2022
Má první zkušenost byla fantastická. Rychlé dodání, krásná kvalita. Všechna políčka na plátně krásně čitelná. A ikdyž bohužel dopravce jedno plátno poškodil, za 3 dny jsem měla nové v obýváku ???????????? to mi doslova vyrazilo dech. Mockrát děkuji za skvělou práci.
E Avatar autora Eva | 25.4.2022
Spokojenost, dodani do 2 dnu, vse v perfektnim stavu, kvalita super
JP Avatar autora Jaroslava Pokorná | 21.4.2022
Spokojená všechno pořádku
AM Avatar autora Adela Mazurova | 21.4.2022
Rychle dodání do 2 dnů, uzasna cena barvy perfektní a vymalovany obraz nádherný. Dnes čekám další, moc se tesim
N Avatar autora Naďa | 14.4.2022
Jsem moc spokojená, obraz dorazil rychle a byl za skvělou cenu.
J Avatar autora Jaryna | 11.4.2022
Velmi spokoená, rychlé dodání a pěkně zabaleno. Barvy úžasný. Super relax.????????
A Avatar autora Alice | 5.4.2022
Jsem velice spokojená, objednávka vyřízena bleskově,perfektně zabaleno. Krásné motivy a úžasný relax. Cena výborná!
E Avatar autora Edita | 3.4.2022
S maluješ jsem velice spokojená,mám už několik nádherných obrazů.Eschop doporučuji pro ty co si chtějí vytvořit svůj obraz.A hlavně je u toho perfektní relax,hned zapomenu na starosti.
MD Avatar autora Monika Dokoupilová | 31.3.2022
Nakupuji velmi často a budu zase nakupovat. Protože obrazy vypadají jako živé. Někdy sice chybí číslo na plátně, ale vždy je celkový výsledek skvělí. Kdo ještě nezačal malovat přichází o skvělí pocit při tvorbě vlastního obrazu.
KS Avatar autora Kateřina Strouhalová | 30.3.2022
Nakupovala jsem tu poprvé a musím říct že jsem s nákupem velice spokojena. Balíček dorazil rychle a celkově se mi líbilo jak byl vevnitř upravený. Myslím si že obraz nebyl první ani poslední,který jsem si objednala.
A Avatar autora Anna | 28.3.2022
Obraz byl dárek. Neteř nadšená a moc se líbil. Dodání rychlí a vše přišlo v pořádku a pěkně zabaleno .
MH Avatar autora Matěj Holinec | 23.3.2022
Objednáno již po 3 a vše naprosto v pořádku, rychlost doručení je na výbornou jsem maximálně spokojen mohu jen doporučit
IH Avatar autora Ilona Hokszova | 23.3.2022
Rychlé dodání, obraz podle představ, hodnocení perfektní, určitě to není poslední objednávka
M Avatar autora Miroslava | 21.3.2022
naprostá spokojenost
Avatar autora Michaela Šuchová | 17.3.2022
Všechno v naprostém pořádku. Rychlé doručení, kvalitní zboží. Velká spokojenost. :)
B Avatar autora Bibiana | 6.3.2022
Nadmieru spokojná, veľmi dobre zabalené, oproti inému dodávateľovi viditeľné čísla,o jeden štetec viac a darček k nákupu. Spokojnosť
E Avatar autora Ela | 5.3.2022
Velmi spokojená. Zboží přišlo rychle. Dobře zabalené . Není co vytknout.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení