Hodnocení obchodu

4,7 616 hodnocení
5
528x
4
40x
3
18x
2
8x
1
22x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora Petra Svadova | 8.5.2021
Barvy neodpovidaji ,obrazek byl jako darek ,levandulovy kosik musto fialove ruzova takze radost neudelal ,omluva byla ze mam 30 % slevu na dalsi obraz :D a kdyz jsem najela na stranky ,tam v normalni nabidce 34% sleva ,takze vlastne zadna . Uz si vic neobjednam ,velke zklamani :/
T Avatar autora Tereza | 7.5.2021
Nebudu lhát, objednávka byla doručena za více než 12 dnů. O tomto faktu jsme se dozvěděli až z mailu, že doručení trvá tak dlouho. Obrazy byly jako dárek a spoléhali jsme, že týden bude stačit. Bohužel, ne. Milé překvapení bylo, když po delší době dorazil omluvný balíček. Obchod doporučujeme, jen nenakupujte na poslední chvíli jako my. ❤️
AK Avatar autora Alena Koudelkova | 7.5.2021
MN Avatar autora Marie Navrátilová | 6.5.2021
Bohužel spokojená jsem nebyla. Dlouhá doba dodání. Nekvalitní , špatně znatelný tisk políček i číslic. Barvy neodpovídali původní předloze. Byli o dost výraznější.
K Avatar autora Kaci | 6.5.2021
Špičková komunikace po dohodě rychlé dodání super přístup.
EB Avatar autora Eva Bartošová | 5.5.2021
Já jsem si objednala již druhý obraz a musím říct, že jsem neřešila dodací lhůtu:-). Ono všechno bylo v téhle době všude na "čekačku". Chápu, že když to někdo potřebuje jako dárek, tak chvátá. Ale za mne skvělý relax, orientace v barvách pro laika jasná a to jsem měla komplikovaný obraz " barevná sova". Obrazy dorazili vždy kompletní s barvami i se štětci i s návodem. Za mne malířům laikům doporučuji a firmě moc děkuji, že ze mne udělali malířku amatérku:-))))))
J Avatar autora Jana | 3.5.2021
Netuším, jak v této době konkurence může nějaká firma takto fungovat( nebo spíš nefungovat) obraz objednán a zaplacen 11.4. návrh potvrzen 15.4. do dnešního dne nic, ani žádné info. Již jsem posílala dva e-maily a stále žádná odpověď - rozhodně NEDOPORUČUJI!!!
S Avatar autora Sanny | 3.5.2021
Dodací lhůta byla napsána 14 dní. Po 20ti dnech jsem poslala email,jak to vypadá s mou objednávkou a přišla mi omluva. Tři dny na to obraz přišel (před Vánocemi mi přišla objednávka do týdne), ale bez štětců, ale vzhledem k tomu,že to byla v tomto e-shopu již moje 3 objednávka a šestý obraz malovala jsem s použitými štětci,takže jsem neřešila. Ale jak bylo zmíněno u ostatních,už jsem se setkala u obtížnějších obrazů se špatnou orientací u čísel,barev a línií. Komunikaci hodnotím na jedničku oproti konkurenci .Za mě přesto spokojenost.
P Avatar autora Pavlik | 3.5.2021
Koupila jsem obraz jako dárek, dostatečně dopředu, jenže nepřišel. Urgovala jsem a dokonce 2x. Pak proběhla omluva a obrázek přišel. 14 dní po kulatých narozeninách, byla jsem bez dárku a zklamaná. Darovala jsem ho opožděně, s vysvětlování a omluvami. Je pěkný, snad bude aspoň dělat dlouho radost. Za další týden mě přišel další obrázek, jako omluva za opožděné dodání. To potěšilo I když to chutná hořko -sladce....???? Snad se už bude lépe dařit. Držím palce.
K Avatar autora Kristýna L. | 3.5.2021
I přes malé komplikace, přesto velmi doporučuji. Komunikace s obchodem a přístup ze strany Maluješ - profesionální a velmi vstřícný
IM Avatar autora Iveta Morávková | 26.4.2021
Na doručení si nemohu stěžovat, ale jinak velmi slaboučký tisk a hodně značení se překrývá že ani nevím která barva tam má být. Stačilo by pouze číslo bez písmenek.
L Avatar autora Lucie | 20.4.2021
Také špatná s dodáním. Avizovali zpoždění dodání na 12 dní. Objednáno a zaplaceno 24.3. Do dnešního dne 20.4. Nic nepřišlo!!! Teprve po moji urgenci se omlouvaji, že čas dodávek museli prodloužit. Tak snad se dočkám! Na minulém obrázku Pandy neodpovídala jedna barva, tudíž máme Pandy lehce do zelena ????????
M Avatar autora Marie | 16.4.2021
Super, dodání do 3 dnů, sbirám odvahu začít, abych to hned nepokazila. Jen mam poznamku -tisk je slabý,špatně viditelný.
J Avatar autora Jana | 16.4.2021
Dorazil nám jiný produkt než jsme si objednali. Obchod jsem kontaktovala e-mailem, ale po třech dnech jsem dostala pouze automaticky generovaný e-mail o tom, že už mi zboží dorazilo a že doufají, že jsem spokojená. Na info linku se nemohu dovolat. Škoda, protože produkt, který dorazil vypadá fajn, ale objednávaly jsme tu dárek, takže je mi úplně k ničemu. Nemyslím, že tu ještě někdy něco objednám!
L Avatar autora Lucie | 16.4.2021
velké plus za zabalení, obchod komunikoval po emailu, dodání v termínu(objednáno 2.4. dodáno 15.4.), jsem spokojená po všech stránkách, už se těším až začnu s malováním :)
D Avatar autora Dita | 15.4.2021
S obrazy jsem spokojená, ale ta dodací lhůta? Měsíc? Tp se na mě nezlobte, ale to je moc. Odeslání až když se ozveš po emailu, kde je vlastně moje objednávka. Na tom by měli zapracovat.
A Avatar autora Andrea | 14.4.2021
Doručení bylo avizováno za 14 dní. Obraz dorazil v termínu, skvěle zabalený (narozdíl od jiných e-shopů). Některé barvy se mírně liší od fotky (to je i v popisu produktu), přesto je celkový dojem moc pěkný. Spokojenost, objednávám další jako dárek.
E Avatar autora Evice | 14.4.2021
Tak objednala jsem si 2.3. dva obrazy a jeste doted je nemam.Pisou tam dodaci lhuta 12 dni.No neposlali ani email,ze se objednavka olozdi.No a co jsem cetla tady ty recenze,tak koukam,ze vetsina zakazniku to ma podobne jako ja.Takze tento obchod asi priste uz nevyuziju.Kdyby aspon poslali nejaky email,ze senomlouvaji a objednavku poslou dyl,bohuzel nic.Jsem zklamana...davam jim palec dolu????
MH Avatar autora Markéta Házová | 14.4.2021
Obrázek jsem objednala 10.3. a stále ještě mi nepřišel, dárek byl pro dceru k svátku.... nereagují na email, telefony nefungují.... jsem strašně zklamaná
Avatar autora Marie Šolcová | 13.4.2021
Jsem strašně zklamaná. Objednala jsem si obrázek a moc jsem se na něj těšila. Barvy určené pro pozadí (kovový stolek a židle) naprosto neodpovídají fotce, podle které jsem obrázek vybírala. Petrolejova barva opravdu kovovému nábytku není podobná ani s velkou dávkou fantazie