Hodnocení obchodu

4,9 1492 hodnocení
5
1363x
4
91x
3
31x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 23.9.2022
Vse dodano dle objednavky. Barvy i obrazy vypadaji hezky. Navic prisli v ramci akce 1+1 obrazy jako darek. Musim rict, ze jsem ocekavala nejake obrazy, ktere se neprodavaji, ale prisli obrazy s krasnymi motivy, ktere jsem mela v planu si objednat priste. Velka spokojenost, urcite nakoupim znovu :-)
D Avatar autora Dagmar | 22.9.2022
Jsem naprosto spokojená, rychlé dodání plus dárečky. Moc děkuji, obrázky co přišly jako dárky jsem měla v plánu si objednat v příští várce :). Jste úžasní ještě jednou děkuji ♥♥♥
LS Avatar autora Lenka Schiebel | 20.9.2022
Musím říct že málo kdy píšu nějakou recenzi. Ale tento internetový obchod mě nadchnul natolik, že se nyní stává mým nejoblíbenějším. Miluji tento obchod! Rychlé dodání, krásně zabalené, k poměrně malé objednávce jsem dostala nádherný nečekaný dárek a i návod se mi líbí. Už plánuji další objednávku. Jsem nadšená a doporučuji všem!
A Avatar autora Adéla | 20.9.2022
Spokojenost, velmi rychlé dodání a daleké zdarma.
J Avatar autora Jiřina | 17.9.2022
Jako vždy velká spokojenost, zboží dorazilo i s milým překvapením -dárek další obraz zdarma. ????
M Avatar autora Michal | 5.9.2022
Jsem pohorsen přišla mi sklenička na zavařeniny místo, obrazu
A Avatar autora Andrea | 31.8.2022
S obchodem jsem spokojená mám od nich jeden obraz teď jsem objednávala druhý bohužel nám poslali špatný obraz, ale správné barvy, psala jsem e-mail odpověděli ihned pak mi paní dokonce volala abychom to vyřešili. A musím říct, že barvy jsou kvalitní nemusí se ředit. Určitě objednám znovu ❤️
K Avatar autora Kateřina | 18.8.2022
Vše skvělé objednáno již po druhé, rychlé doručení. Vše krásně zabalené. Velice doporučuji.
RH Avatar autora Roman Hlaváček | 17.8.2022
Děkuji, vše bylo jak má být, naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
Avatar autora | 6.8.2022
Vše proběhlo v pořádku.vse pečlivě a pěkně zabaleno.mile potěšil e-mail s celkovým procesem přípravy k odeslání
R Avatar autora Radana | 1.8.2022
Rychle dodání,krasne obrazy i skvele namichane barvy,chuť tvořit:)
M Avatar autora Michal | 31.7.2022
Kupoval jsem poněkolikáté, zboží přišlo během dvou dnů, což beru jako velké plus.
V Avatar autora Verunka | 27.7.2022
Krásný obraz, za krásnou cenu. Super relax zábava, která vás krásné zabaví, když nemáte co dělat. Určitě to není můj poslední obraz.
IT Avatar autora Ivana Timkova | 16.7.2022
Spokojnosť.
Avatar autora Gabriela Čeryová | 5.7.2022
Spokojenost, rychlé dodání ani ne 48 hodin, pěkné obrazy na výběr, na začátek pro vyzkoušení super cena za obraz 4 roční období včetně rámu. Děkuji moc :) určitě ještě nakoupím
V Avatar autora Věra | 2.7.2022
Včasné doručení. Hned druhý den.
M Avatar autora Marketa | 27.6.2022
Obrazy dorazily v pořádku. Velká spokojenost. Děkuji
M Avatar autora Marcela | 22.6.2022
S Avatar autora Svatava | 22.6.2022
Zásilka dorazila velmi brzy a v pořádku. Obraz je jako dárek. Super , velká spokojenost.
L Avatar autora LIBUŠE | 21.6.2022
S obchodem jsem velmi spokojená, rychlé dodání, perfektně zabalené, žádný problém. Zimní období nemám ráda, ale letos se obzvlášť těším, protože mám na zimu připravené dva obrazy, které budu malovat. Malování mi dodává dobrou náladu, krásně si u toho odpočinu, vyčistím hlavu, a namalovaný obraz je ve skutečnosti několikanásobně krásnější, než předloha. Určitě jsem nenakupovala naposled.