Hodnocení obchodu

4,9 1043 hodnocení
5
940x
4
74x
3
29x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PM Avatar autora Petra Malíková | 28.7.2021
Som veľmi spokojná. Práve maľujem druhý obraz s maximálnymi rozmermi. Obraz prišiel krásne zabalený. Na Slovensko to trvalo trošku dlhšie (cca 2 týždne) ale určite sa oplatilo počkať. Môžem len odporučiť ????
RB Avatar autora Renáta Budská | 26.7.2021
UVSnazim se dovolat, píší e-maily a obrazy za 2 tis. objednané 6.7. 2021 stále nemám. Píšete krásné hodnocení, což se nemohu přidat. Doufám, že své obrazy vůbec uvidím.
H Avatar autora Humhalova | 23.7.2021
S obchodem jsem spokojená, namalovala jsem už asi 10 obrázků a proto si musím postezovat, že tento byl bohužel nejslabší. Velmi jsem se na něj těšila ale zcela mě zklamaly barvy. Ač jsem malovala presne podle zadání, výsledek je naprosto jiný než na předloze. Vše velmi tmavé a velmi oranžové. Celkový dojem je tmavý oranžový flek, kde probleskuje tmavě fialová a tmavě khaki. Mela jsem myslim štěstí, že jsem začínala u jiných , být tenhle první, tak byl i poslední
Avatar autora Pavlína Šolcová | 23.7.2021
Maluji již několikátý obraz a je to uklidňující, přináší mi to radost a ne jenom mě. Nelituji času taktotakto stráveného, děkuji vám všem.
OO Avatar autora Olga Ondráčková | 21.7.2021
Jsem moc spokojená, velký výběr obrázků, hodně příjemná a laskavá komunikace s výrobci. Baví mě to. Všem doporučuji. Nevěřila bych, jak mě bude malování bavit a že u toho vydržím sedět třeba celou noc a maluju a maluju, až se začne obrázek rýsovat. Je to obrovská radost z práce. Jsem nadšená z kumunikace a spolehlivosti výrobců. Děkuji.
LJ Avatar autora Lenka Juríčková | 21.7.2021
Jak již jsem zde psala... velká spokojenost, skvělá kvalita a spolupráce. Všem doporučuji. Dokáží cokoliv a vždy vyjdou vstříc....
Avatar autora | 20.7.2021
Balíček dnes dorazil v pořádku. Vše bylo ok. Už se těším až začnu malovat. Můj první nákup. Všem doporučuji.
M Avatar autora Markéta | 18.7.2021
vše v pořádku a radost z hotové prace,připadám si jako Picasso????
OS Avatar autora Ondrej Stetina | 17.7.2021
Rychlá a vřelá komunikace, výsledná práce návrháře super. A hurá na vlastní šikovnost, snad výsledná práce bude stejně pěkná jako navrh
Š Avatar autora Šárka | 16.7.2021
Je to úžasné, překrásné .Děti i manžel mě chválí jak jsem šikovná,ale ono to jde.Tak nějak mě to pořád nutí pokračovat,abych viděla jak to bude vypadat celé a je to super.Obraz,který jsem si vybrala je téměř jak fotografie a o to víc se mi dělá dobře, že na něm je můj milovaný zpěvák Freddie Mercury.Všem vřele doporučuji
K Avatar autora Kateřina | 14.7.2021
Včera mi dorazil vzorně zabalený balíček - můj první nákup. Hned večer jsem se pustila do vybarvování a bylo to moc fajn. Obchod vřele doporučuji, velmi milá komunikace a ochota, výběr obrázků je obrovský. Děkuji.
M Avatar autora Martina | 13.7.2021
Byl to můj první nákup a velká spokojenost. Rychlost dodání a dobrá komunikace. Doporučuji a rozhodně to není poslední nákup.
LJ Avatar autora Lenka Juríčková | 10.7.2021
Velice jsem spokojená. Nakoupila jsem zde již spoustu obrazů, jak pro sebe, tak pro své známé. Dokonce i obrazy podle fotografie. Ochota a vstřícnost zaměstnanců je neskutečná a skvělá. Opravdu vřele doporučuji.
JK Avatar autora Jindřiška Kuklová | 9.7.2021
nakupuji u Vás,protože vaše výrobky jsou nejkvalitnější ,pracovníci jsou ochotní,vždy vyjdou vstříc zákazníkům,velice doporučuji,vaše obrazy jsou krásné,velký výběr,různá témata,tak že každý si najde to své,skvělý relax
AM Avatar autora Alena Makovcová | 9.7.2021
Úžasný, krásné obrazy, super domluva a ochota vyjít zákazníkovi vstříc. Dekuji
P Avatar autora Petra | 3.7.2021
Už ty obrázky nemám kam dávat:) Je to závislost! Krásné motivy, barvy vždy vystačí, balení a doručení bezproblémové - doporučuji všem:)
JO Avatar autora Jana Losenická Ondráčková | 29.6.2021
Velká spokojenost,plátna i barvy dobře připraveny,rychlé dodání a velmi příjemná komunikace s obchodem!
BM Avatar autora Barbora Mihlová | 25.6.2021
Jsem s obchodem velmi spokojena. Krásné zboží. Kvalitní plátna, barvy vždy vystačí na obraz, milá komunikace. Velká nabídka obrazů + stále vymýšlí a nabízí novinky. Již mám více než 15 obrazů. U malování se člověk skvěle odreaguje a obrazem potěší sebe i své blízké. Rozhodně plánuji objednat si další obraz na vymalování. Všem doporučuji!
Avatar autora | 24.6.2021
Avatar autora | 21.6.2021