Jak vybrat vhodný motiv na obraz podle vlastní fotografie

Namalujte si obraz podle vlastní fotografie nebo podle vlastního návrhu! Maluješ.cz nabízí malování podle čísel - OBRAZ PODLE VLASTNÍ FOTOGRAFIE!

Obraz podle Vaší fotografie je unikátní a vždy zpracovaný jen a jen pro Vás. Můžete si ho sami vymalovat a následně vystavit, darovat vymalovaný jako originální dárek svým nejbližším, nebo darovat nevybarvený a věnovat tak krásný zážitek a možná i začátek nového koníčku.

Do návrhu můžete vložit fotografii čehokoliv. Ať už se rozhodnete pro rodinnou fotografii, fotografii Vašeho zvířecího mazlíčka nebo třeba jen oblíbený obrázek, který Vás motivuje a líbí se Vám, chcete ho mít stále na očích ve velkém provedení a ještě navíc zhotovený pomocí vlastnoručních tahů štětcem, je obraz podle vlastní fotografie jasná volba.

 

Jak vybrat fotografii vhodnou k přepracování na obraz malování podle čísel? Poradíme Vám, aby byl výsledný obraz co nejlepší a výsledek co nejkvalitnější:

  • Fotografie by měla  mít rozlišení ideálně více než 1 MB,
  • fotografie by neměla být rozmazaná,
  • pokud budou obličeje ve stínu - celé a nebo částečně, v návrhu vyjdou jako tmavé a nebudou hezké.

Počítejte s tím, že máme 248 odstínů barev - příroda má odstínů mnohem více, nejsme schopni všechny odstíny z fotografie nahradit a převést do malování podle čísel.

Cena výroby obrázku zahrnuje úpravu jedné fotografie. Pokud s naším návrhem nebudete spokojeni, zdarma Vám zpracujeme novou fotografii. Ta původní se tím ruší - nebudete si moci vybrat mezi první a druhou zpracovanou fotografií. Pokud ani takto nebudete s výsledkem spokojeni, můžete zaslat jinou fotografii, ale za její zpracování si účtujeme příplatek.

 

Jak na objednávku?

Objednávku můžete vytvořit na následujícím odkazu: objednávka - obraz podle čísel.

  • Pokud máte nějaké požadavky k úpravě fotografie, neváhejte napsat případný komentář do poznámky v objednávce.
  • Grafik Vaši fotografii zpracuje a následně Vám pošleme návrh na schválení emailem. Pokud budete chtít cokoliv změnit na návrhu, stačí odepsat na email.
  • Po odsouhlasení návrhu zahájíme výrobu a během 5ti dnů máte obraz doma.

 

Příklady vhodných a nevhodných fotografií:

Pro snadnější rozhodování jsme pro vás připravili ukázky vhodných a nevhodných fotografií.

 1_1

Skupinové fotografie nelze zpracovat pokud je na fotografii více jak 4 (1)