Inspirace na Vánoční dárky

Vánoce se rychle blíží a s předvánočním časem přichází i leckdy záludná otázka, co darovat svým blízkým pod stromeček. Letošní Vánoce možná budou pro mnohé z nás odlišné, ať už celý předvánoční čas, nebo Štědrý den. Shánění dárků se nám tento rok možná opět malinko zkomplikuje, ale o to můžeme být s výběrem dárků originálnější. Velká spousta lidí bude opět  trávit svůj čas doma, takže jsme v ideální době na to, vyzkoušet si nové věci nebo si najít nové koníčky. Malování je krásná odpočinková činnost, která rozvíjí kreativitu, redukuje stres a podporuje pocit štěstí při tvoření. Dnes jsme si pro vás připravili několik tipů, co můžete darovat současným (nebo také budoucím) nadšencům do malování.

 

Obraz malování podle čísel Maluješ.cz

Malování podle čísel je úžasná tvůrčí aktivita, kterou si mnoho lidí zamiluje. Darujte svým blízkým letos pod stromeček obraz, který si podle vybraného námětu mohou snadno namalovat. Tento dárek se skvěle hodí pro každého tvůrčího člověka téměř všech věkových kategorií.

Jak malování podle čísel od Maluješ.cz funguje? Pro lepší orientaci v nabídce jsou obrazy rozděleny podle náročnosti, motivů i podle velikosti. Obraz je rozdělen do malých políček, které jsou označené číslem a písmenem. Ke každému znaku v políčku přísluší přesně namíchaná barva, kterou všechna políčka s tímto konkrétním znakem  vymalujete. Výsledný obraz je originál.

 

Obraz podle vlastní fotografie

Nejkrásnější dárky jsou ty osobní. Darujte obraz, který si může dotyčná osoba namalovat podle vlastní fotografie. Tento obraz je vytvořený jen a jen pro Vás, takže ho u nikoho jiného neuvidíte. Přečtěte si náš článek, jak vybrat tu správnou fotografii pro obraz malování podle čísel od Maluješ.cz: Jak vybrat předlohu na OBRAZ PODLE VLASTNÍ FOTOGRAFIE?

   

Vlastnoručně namalovaný obraz

Pokud řešíte vánoční dárky s předstihem, můžete vlastnoručně namalovat své mistrovské dílo podle čísel a zhotovený obraz pak někomu věnovat. Obdarovaná osoba jistě ocení ten čas, píli a lásku, kterou jste do tvorby vložili a na obraz se tak mohou každý den koukat.

 

XXL obrazy

Že nejlepší dárky jsou ty největší? Darujte XXL obraz - originální dárek, který je velkých rozměrů.

 

Dárkové poukazy

Nevíte, jaký obrázek darovat? Nebo by jste raději darovali obraz podle vlastní fotografie, ale nevíte jakou fotku vybrat?  Vše vyřešíte dárkovým poukazem a obdarovaný si tak vybere fotku a nebo již zpracovaný motiv podle svého gusta!

 

  

Stolní malířský stojan - Mont Blanc

Řešíte, kam svůj obrázek vystavit? Na zeď? Na poličku? A co takhle zvolit originální způsob – dekorační malířský stojan. Stojan je vyroben z bukového dřeva a je vhodný na obrazy velikosti: 30x40, 40x40, 40x50, 40x60. Tyto obrazy lze umístit do stojanu na šířku i na výšku.  

 

Příslušenství

Štětce

Dobré štětce jsou základní výbavou každého malíře! Pořiďte svým blízkým nové malířské vybavení.

 

Akrylové laky

Nabízíme několik druhů akrylových laků ve spreji a nebo v kalíškách k nanesení štětcem nebo houbičkou. Finální akrylový lak se používá až ve chvíli, kdy máte obraz vymalovaný a barvy dobře zaschly. Lak barvy zafixuje, a tím zvýší jejich stálobarevnost a otěruvzdornost. Jestli zvolíte lak lesklý a nebo matný, je už pouze na Vás.

 

Eko čistič štětců

Ať už malujete našimi základními štětci, případně volíte profesionální náčiní, tak je dobré vždy štětce dobře vyčistit od zbývající barvy a nechat je volně uschnout. Čistič štětců odstraní zbytkovou barvu, dodá štětinám měkkost, pružnost a celkově prodlouží jejich životnost.

 

Bavlněná zástěra

Jako správný malíř potřebujete zástěru, do které si můžete utřít štětec a nebo umazaný palec od barvy. Zástěru už od barev nikdy nevyperete, ale bude velmi originální. Vždy když půjdete malovat v zástěře, tak si budete připadat jako opravdový umělec. 

 

Dekorační rám typu “FLOATING”

Tento rám je naprostá bomba mezi dekoračními rámy. Je to taková třešnička na dortu. Plátno si necháte vypnout na blind rám. Jak jistě víte, tak blind rám nevidíte. Je schovaný pod plátnem a drží plátno ve tvaru, který potřebujeme. Ve chvíli, kdy máte obrázek namalovaný a zafixovaný lakem, tak si ho můžete pověsit na zeď tzv. na volno.

A nebo obrázek vložíte do tohoto dekoračního rámu. Obraz do rámu zapadne a mezi rámem a obrázkem Vám vznikne mezera cca 0,5 cm na každé straně. Obrázek podlepíte oboustrannou lepící páskou  - stačí vždy v rozích cca 2 cm pásky a opatrně přesně na střed položíte…. a je hotovo. Obrázek bude jakoby “PLAVAT” uprostřed.