Víme, proč je malování podle čísel čím dál víc populárnější

Malování podle čísel na náš trh vpadlo před pár lety tak nějak opatrně, ale velmi rychle si získalo své fanoušky a dnes se nám zdá, že maluje celé Česko. Čím to je?

Udělali jsme malý průzkum, a tak vám můžeme předložit důvody, proč je malování podle čísel tak populární:

  • Malovat může úplně každý.

Toto je ta nejčastější odpověď. Nemusíte mít žádné zvláštní nadání. Je jedno, že vám  paní učitelka ve škole říkala: “Z tebe tedy Picasso nebude”. Nezáleží ani na věku, na Maluješ.cz si vybere svůj obrázek úplně každý.

Pokud máte horší zrak, nebo začínáte malovat, zkuste jeden z našich jednodušších obrazů.: https://www.malujes.cz/velmi-snadne/ nebo https://www.malujes.cz/snadne/. Postupně se můžete propracovat k obrázkům opravdu složitým a nebo si namalovat vlastní motiv: https://www.malujes.cz/obraz-podle-vlastni-fotografie/ .

  •  Vše, co potřebuji, mám v jednom balení.

 Jediné, co může být trochu komplikované, je výběr motivu. Obrázků je tolik, že vybrat ten, co vás nejvíce zaujal, je často obtížné. Ale ve chvíli, kdy máte vybráno a odkliknete objednávku, tak se už o nic nemusíte starat… balíček odesíláme exkluzivně zabalený a obsahuje vše, co potřebujete: plátno, namíchané akrylové barvičky - přímo pro zvolený obrázek, štětce, barevnou předlohu, a také na papíru A3 velkou předlohu, na které jsou obrazce také natištěné a slouží ke kontrole při malování. Hned můžete začít...

  •  Dokonale vypnu a odpočívám.

 Malování podle čísel je úžasná činnost, vhodná k odpočinku i relaxaci. Pokud jste vyčerpaní ze zaměstnání, dětí a nebo třeba z práce na zahradě, tyto obrazy Vám pomohou se ponořit do světa fantazie a na chvílí zapomenout na každodenní shon. 

  •  Malování uklidňuje a pomáhá.

 Ano, ne nadarmo se arteterapie celosvětově využívá při léčbě psychických problémů.  Ten, kdo maluje podle čísel, často popisuje, že se dostává do stavu flow - to znamená, že se tak moc ponoří do malování, že přestane vnímat okolí a nic není tak důležité, jako činnost, kterou právě dělá. Tento stav je pro lidskou duši velmi důležitý a každý kdo toto prožívá, Vám řekne, že alespoň na chvíli zapomene na starosti které má.

 Ještě jste to nezkusili? Tak honem, na  www.malujes.cz  najdete určitě motivy, které jsou pro Vás naprosto ideální.