Zimní naladění

Nový rok je tu! Co si přát, na co se těšit, co nového přivítat a naopak co se odnaučit, čeho se vzdát. Otázky, na které si každý z nás musí odpovědět sám. Už jste se někdy zabývali otázkou - Proč jsem tady? Někteří z vás budou vědět, co tím myslím :) 

Nový rok přichází vždy jako naděje na lepší časy, jako začátek něčeho nového. Zůstat pozitivní je v dnešní době velice důležité. 

Dovolte mi, abych vám za celé Maluješ popřála ten nejúžasnější rok, nezapomenutelné zážitky a okolo vás lidi, kteří vás mají rádi, kterým můžete věřit a na které se můžete spolehnout. Ať tento rok se splní vaše přání a touhy. Ať jste zdravý a máte mnoho energie začít něco nového, tvořit - protože tvoření vychází ze srdíčka. Usmívejte se, radujte se a mějte se rádi. Zároveň bych chtěla poděkovat za Vaši přízeň, věrnost, podporu, pozitivní energii a spoustu milých emailů, které nám chodí. Vážíme si toho a víme, že to co děláme smysl má, protože to děláme s láskou. 

I my v Maluješ máme nové vize a přání. Již brzy vám představíme další krásné novinky ať už malování podle čísel a nebo fotoobrazy. Rádi bychom také znali váš názor - co byste chtěli vidět na našich stránkách, nové motivy, produkty. Jsme otevření novým nápadům. Buďte součástí komunity Maluješ

Pojďme se podívat na zimní motivy, které vám mohou udělat radost :)

Více zimních motivů v kategorii ZIMA.