NOVÉ sety na Maluješ

Přichází třetí část roku - podzim. Čas, kdy člověk zpomalí, všímá si té barevnosti kolem, listí opadá, plody stromů dozrávají a nutí nás a naše děti ke společným chvílím tvoření. Kaštany, bukvice, šípky, jeřabiny - plody podzimu, kreativní materiál, pochoutka pro zvířátka a nebo dekorace našeho domova. Příroda je nádherná v každém ročním období. Podzim je také období, kdy máme více času na naše koníčky, na tvorbu něčeho nového, na četbu knížky, kdy schoulený v teplé dece a hrnkem horké čokolády odpočíváme. 

I my na Maluješ máme rádi novinky a změny k lepšímu. A proto Vám přinášíme nové sety obrázků, které si můžete vymalovat a pověsit u Vás doma nebo na chatě. Není nad to si vytvořit svoje vlastní obrazy. Dát kreativitě volnost, občas změnit barvu v obrázku na jinou, pokud to tak cítíte. Dejte do obrázků kus svého umu, kousek svého srdce. Nalaďte se na vlnu umění a pojďme společně zaplnit prázdné stěny něčím výjimečným, pro Vás osobitým, jelikož to vytváříte Vy.  

V čem jsou sety odlišné od těch stávajících? Naše současné sety představují dva nebo tři obrázky, které k sobě "patří", doplňují se a můžete je pověsit přímo vedle sebe nebo každý na jinou zeď a nebo dokonce i do jiné místnosti. Nové sety vytváří jeden ucelený obrázek, který je rozdělený na dva nebo tři díly. Jednotlivé obrázky tedy budou vždy vedle sebe utvářet jedno velké umělecké dílo. 

 

Pojďme se společně podívat na naše novinky: