Marianna Lokshina - krásné obrazy na Maluješ.cz

Marianna Lokshina

Marianna se narodila v Moskvě. Její otec byl nadšený fotograf a od útlého věku ji povzbuzoval, aby tuto činnost také zkusila. Když bylo Marianně pouhých 16 let, zařídil jí lekce u profesionálního fotografa. Fotografii studovala na moskevské polytechnice a později  na Vysoké škole uměleckého průmyslu.

Po ukončení studia se Marianna věnovala všem aspektům práce fotografky - od práce v ateliéru, přes fotografie portrétů, foto-žurnalistiku až po výuku základů fotografování a retuše na místní vysoké škole. Od roku 2000 je členkou Ruského svazu fotografů

 Marianna pracuje ve svém ateliéru v Moskvě a posledních 20 let se specializuje na fotografování zátiší. Nevyčerpatelný zdroj inspirace nachází v dílech vlámských malířů 17. století a fascinuje ji hra světla a stínu na různých texturách. Marianna je v ruském průmyslu blahopřání populární, její díla vydala téměř všechna významná nakladatelství. Kromě výroby blahopřání je Marianna známá i díky krásným kalendářům s jejími díly, které vycházejí každý rok. Fotografování vnímá jako svou práci, koníček a celkově jako nedílnou součást svého života a je šťastná, když přináší radost a potěšení ostatním lidem.

Jsme velmi rádi, že Vám můžeme na Malujes.cz představit dílo Mariany a můžete si její fotografie namalovat díky malování podle čísel.