Podzimní inspirace

Podzim je výjimečným obdobím, které nám dovoluje trochu zpomalit a více si začít vychutnávat čas strávený doma. Počasí je stále krásné a jak dělané na podzimní procházky, přesto se bude čím dál tím více ochlazovat a oproti létu budeme čím dál tím více venkovních aktivit nahrazovat činnostmi, které lze dělat v pohodlí domova.

 V dnešním článku přinášíme tipy na podzimní aktivity, které na vás vdechnou tu správnou podzimní náladu! 

 Jak trávit volný čas na podzim?

Dlouhé podzimní procházky

Není nic krásnějšího než barvami hrající podzim, listy stromů měnící své barvy a slunečné podzimní dny. Tento čas je ideální na krásné procházky přírodou, kdy můžeme obdivovat všude hrající barvy. I horšící počasí má něco do sebe! Bez výčitek můžete čas trávit doma a zaměřit se na aktivity, které jste již dlouho odkládali! Třeba přečtení nové knihy.

blog Maluješ (10)

Výroba vlastních dekorací z dýní a dalších přírodnin

Začínající podzim je ideální dobou na to, začít s výzdobou. Přitom stačí jen málo – několik dýní a pro zbytek můžete zajít do přírody – suché trávy, obilí, barevné listí, větvičky, jeřabiny -  to vše bude vypadat ve vázách, miskách nebo květináčích krásně podzimně! Dýně můžete s rostlinami různě naaranžovat, nebo je klidně samotné vydlabat, přidat svíčku a použít jako svícen.

blog Maluješ (16)

Dovolte si odpočinek

Není lepší doba než je podzim a zima na to se bez výčitek zachumlat na pohovku do příjemných dek, udělat si oblíbený horký čaj, nebo čokoládu, zapálit si svíčku a jen tak si číst knihu nebo začít sledovat oblíbený seriál.

Zkoušení nových podzimních receptů

Podzimní období je také jako dělané na zkoušení nových receptů z dýně, hrušek nebo jablek. Co takhle dýňový koláč, pečené hrušky nebo klasický jablečný závin? Ať už rádi zkoušíte nové věci a recepty, nebo se naopak rádi držíte klasik - sezónní vaření z lokálních potravin je odměnou jak pro mysl, tak i pro chuťové buňky vaše a vašich blízkých.

blog Maluješ

Malování podle čísel

Přivoďte si trochu té podzimní nálady tím, že si namalujete motivy podzimu. Výsledným obrazem pak můžete vyzdobit svůj domov a obrazy na stěnách klidně pro různá roční období střídat! Proč mít pověšený jen 1 obraz po celý rok, když můžete mít klidně 4 různé obrazy? Nebo klidně i více! To necháme zcela na vás.

 blog Maluješ (11)

Malování podle čísel - LAVIČKA V PARKU

Inspirujte se podzimními motivy Maluješ.cz – malování podle čísel

Přinášíme tipy na nejkrásnější podzimní obrazy, které si můžete vlastnoručně namalovat. Ačkoliv některé mohou vypadat komplikovaně, díky Maluješ.cz je lze pomocí malování podle čísel snadno replikovat – každý obraz má určitý stupeň náročnosti určený dle počtu políček (objektů), které se barvami vymalují. Jeden vlastnoručně namalovaný obraz je přitom originál a dva stejné motivy od různých dvou malířů nebudou totožné, jelikož do každé malby vkládá umělec část sebe, svůj styl, své přemýšlení a techniku. Tyto obrazy vám mohou krásně ozdobit domov, nebo je můžete darovat někomu jako dárek.

blog Maluješ (13).  

Malování podle čísel - PODZIMNÍ ULICE NA KONCI MĚSTA