Vánoce s Maluješ.cz

Babí léto je již dávno pryč a my v Malujes.cz jsme plně pocítili Vánoční atmosféru. Zdá se, že na Vánoce už myslí úplně každý. Mikuláš je tady za pár dnů, a pak už Vánoce začnou klepat na dveře!

 

Na Vánoce se připravujeme už od léta. Přesně tak! Minulý rok jsme nezvládli odeslat úplně všechny Vaše objednávky včas, a proto pro Vás:

    • tiskneme nejoblíbenější obrazy dopředu,
    • máme nové brigádníky,
    • zásobujeme se barvami, kalíšky, plátnem, rámy a jinou malířskou výbavou,
    • začali jsme prodávat i další příslušenství k malování, 
    • letos Vám nově zabalíme obrázek přímo u nás, a tak Vám ušetříme spoustu času se sháněním papíru, mašlí a balením obrazů.

 

 

Co můžete udělat pro to, aby jste měli letošní Vánoce v klidu a bez stresu? Abyste měli své dárky schované pod postelí včas?

Je to strašně jednoduché – nenechávejte nákup na poslední chvíli!  

Zajistíte si tak klid na duši, kdy se nebudete muset stresovat, zda-li dárek stihne přijít do Vánoc!

Pozor na včasné objednání hlavně u obrazů podle vlastní fotografie! Grafický tým pracuje na 100%, ale nápor bývá před Vánoci opravdu velký. Zhotovení předlohy podle fotografie je časově náročnější, proto pošlete své fotky co nejdříve to půjde.

Snažíme se Vám vždy vyjít vstříc a pomoci s jakoukoliv komplikací. Na druhou stranu, pokud necháte vše na poslední chvíli, tak se může stát, že nebudeme schopni Vaše specifická přání splnit. Neradi bychom, aby vám nějaký dárek z Maluješ.cz nestihl přijít do Vánoc.

Letos Vám také nabízíme novinku - FOTOOBRAZ podle vlastní fotografie. Tiskneme na úžasné latexové tiskárně a Vaše fotografie jsou jako živé. <

Ne každá fotografie jde zpracovat do malování podle čísel. Ale mohu říct, že 99% fotografií dokážeme zpracovat a vytisknout na plátno.. a navíc Vám vždy pošleme zpracovaný návrh abyste viděli, jak bude fotografie na plátně vypadat.

 

Jsme velmi rádi, že Vás máme!