Nikdy nezapomínejme na své blízké

Leden už je v plném proudu a už jsme si zvykli psát rok 2022..

Dovolte mi, abych trochu zavzpomínala, přece jen, když to nechám uležet, tak už si pak nevzpomenu na vše, co Vám chci říct. 

Vánoční sezóna na Maluješ.cz je vždy velmi náročná a zodpovědně se připravujeme už od letních prázdnin. Je pravda, že když plníte sklady zbožím v červenci, kdy přijde pár objednávek a člověk by raději čas trávil u vody než v práci, tak nám to připadá trochu moc brzy. 

Musím hrdě napsat, že letos byla na Maluješ.cz první sezóna taková jakou jsme ji chtěli mít.

Vše bylo připraveno, naskladněno a vyrobeno, a tak jsme mohli zákazníkům poslat i objednávky z 21.12. a věřím, že všechny dárky dorazily včas. 

Naše Ježíškova dílna jela na 100% a všem skřítkům děkuji za jejich nasazení a píli.

Děkuji také všem našim zákazníkům za jejich věrnost. Děkuji též za podněty, které nám píšete nebo voláte. Je to pro nás velmi důležité. Čas od času se nám stane, že se dostaví provozní slepota. Například nás nenapadlo, že pokud si objednáte obraz + rám zdarma, tak nemusíte vědět jak plátno na rám napnout. Omlouváme se Vám, zde si můžete prohlédnout návod…

Také jsem letos ve špičce několik dnů pomáhala na zákaznické podpoře a dostal se mi do rukou email od paní Blanky, která od nás odebírá newletter.. reagovala v emailu na náš oběžník s tím, že by si ráda obrázek koupila, ale je pro ni cenově nedostupný. 

zákaznická podpora (9)

Paní Blance jsem napsala, vyměnili jsme si pár emailů, a potom se stal takový malý vánoční zázrak a paní Blance jsme mohli poslat dva anděly od Ireny. Byl to vánoční dárek a věřím, že jsme jí tím udělali radost. Paní Blanka je dáma  v nejlepších letech a kdyby chodila do práce, tak by si mohla obrázek koupit a myslím, že by to její měsíční rozpočet nijak nezatížilo. Ale určitě to znáte, v životě máme různé plány a chceme toho hodně stihnout, ale potom se něco stane a život se nám obrátí naruby. Paní Blanka se již 6 let stará o svoji maminku, která je po mozkové mrtvici.  Nemůže si zajít  do kina a nebo za kamarádkami kdy chce. V podstatě ani do obchodu nakoupit…  Vždy musí řešit, kdo na maminku dohlédne a kdo se postará. Tato starost, která trvá 24 hodin denně je velmi náročná jak po fyzické, tak samozřejmě po psychické stránce. Nemůžete si říct, konečně je víkend a nebo v pondělí si vezmu volno, už to tady na mne padá…  A tak jsme se rozhodli, že paní Blance uděláme radost a poslali jsme jí dva anděly, aby mohla ve volné chvíli malovat a trochu se odreagovat. 

Na tyto ošetřovatele, kteří se měsíce a nebo roky starají o své blízké se často zapomíná. Z vlastní zkušenosti vím, že je to velmi náročné, protože moji oba moji rodiče se starali o své maminky mnoho let, a to do posledních dnů. Obě babičky se doma dožily více jak 98 let… 

Paní Blanka mne inspirovala. Pokud se chcete podělit o příběh Vaší rodiny a nebo přátel, případně znáte někoho, kdo se stará o nemohoucího člena rodiny a vy víte, že by mu obrázek od Maluješ.cz udělal radost, tak se ozvěte.

Svůj příběh napište a pošlete na info@malujes.cz. Pošlete nám i kontakt na osobu, která má být obdarována. Tu zkontaktujeme, a pokud bude tato osoba vybrána, tak jí obrázek darujeme. 

V roce 2022 obdarujeme 22 rodin :)