Jak na malování podle čísel

V Maluješ.cz nabízíme velké množství krásných motivů přírody, zvířat, měst, abstrakcí a mnoho dalšího, naleznete u nás obrazy jemnějších barev, černobílé obrazy a také obrazy, které jsou zářivě barevné. Pevně věříme, že si vybere každý ten svůj oblíbený motiv a barvy. Namalovat si také dokonce můžete obraz podle vlastní fotografie – vše Vám na základě vámi zaslaných podkladů připravíme! Nechte se inspirovat!

Malování podle čísel se nemusíte bát, zvládne ho i úplný začátečník! Jak funguje takový proces malování podle čísel? Pro usnadnění v dnešním článku přikládáme video návody, jak na to. 

Jak vzniká obraz malování podle čísel?

Nahlédněte do procesu tvorby malování podle čísel od Maluješ.cz – ve videu najdete ukázku toho, jak vzniká umělecké dílo, které ovšem zvládne i méně zkušený malíř. Nemusíte se proto obávat náročnosti - Maluješ.cz navíc nabízí motivy, které jsou kategorizovány podle stupně náročnosti - malá, střední a vyšší náročnost.

Jak si doma napnout plátno na blind rám? 

Na Maluješ si můžete koupit plátno srolované do ruličky, případně vypnuté přímo na blind rám. Mnozí z Vás, si chtějí plátno doma napnout sami a tak Vám posíláme video návod Jak si vypnout plátno na blind rám?

Velmi nás těší, když nám své malování pošlou i naši fanoušci. Podívejte se Jak vzniká oblíbený motiv ZAKLÍNAČ